Ravintola Hella

Vesta, coquina et vita

Hellan talvimenut

 2019

 

Menu I

Valkosipulietanat L,G

Seguinot Bordet Chablis – Ranska – 12cl

Grillattua naudan sisäfileetä roquefort L,G

Perunoita provencale, roquefort-juustoa, madeirakastiketta, paistettuja herkkusieniä, juureksia ja palsternakkapyreetä

I Saltari  Valpolicella Superiore – Cirvina, Rondinella, Covione, Croatina – Italia – 12cl

Suklaakakku L,G

Talon jäätelöä ja mansikkamelbaa

54€/hlö

Viinipaketti 16€

Menu II

Hirvipatee L

Hillottua porkkanaa, savusipuliaiolia ja mustaherukkakastiketta

Graf von Schönborn – Riesling – Saksa  – 12cl 

Paistettua kuhaa L,G

Perunapyreetä, pastis-persiljakastiketta, juureksia ja palsternakkapyreetä

Seguinot Bordet Chablis – Ranska – 12cl

Crème Brûlée L,G

44€/hlö

Viinipaketti 16€

Menu III

Maa-artisokkakeittoa L,G

Bochendal Grande Cuvée – Sauvignon Blanc – Etelä-Afrikka – 12cl 

Vuohenjuustolla täytettyä broilerin rintafileetä L,(G)

Metsäsienirisottoa, sauce espagnole, juureksia ja palsternakkapyreetä

Marqués Del Puerto – Tempranillo & Mazuelo – Espanja – 12cl

Mansikkasorbettia L,G

Vaniljakiisseliä

35€/hlö

Viinipaketti 16€

Menu IV

Pieni tattariblini L,G

Graavia lohta, mätiä, smetanaa ja sipulia

Graf von Schönborn – Riesling – Saksa  – 12cl

Grillattua poron ulkofileetä L,G

Perunapyreetä, rosmariinikastiketta, pekoni-papua, juureksia ja palsternakkapyreetä

Heartland Dolcetto & Lagrein – Australia – 12cl

Leipäjuustoa ja lakkahilloa L,G

56€/hlö

Viinipaketti 19€

Restaurant Hella

Vesta, coquina et vita

Hella´s winter menus

 2019

Menu I

   Escargots with garlic butter L,G

Seguinot Bordet Chablis – France – 12cl

Tenderloin beef steak roquefort L,G

Provencale potatoes, roquefort cheese, madeira sauce, fried mushrooms, root vegetables and parsnip purée

I Saltari  Valpolicella Superiore – Cirvina, Rondinella, Covione, Croatina – Italy – 12cl

 Chocolate cake L,G

Ice cream and strawberry sauce

54€

Wine assortment 16€

Menu II

   Moose pate L

Carrot compote, smoked onion aioli and black currant sauce

Graf von Schönborn – Riesling – Germany  – 12cl

Fried pike perch L,G

Potato purée, pastis-parsley sauce, root vegetables and parsnip purée

Seguinot Bordet Chablis – France – 12cl

 Crème Brûlée L,G

44€

Wine assortment 16€

Menu III

   Jerusalem artichoke soup L,G

Bochendal Grande Cuvée – Sauvignon Blanc – South Africa – 12cl  

Chicken filled with goat cheese L,(G)

Risotto with wild mushrooms, sauce espagnole, root vegetables and parsnip purée

Marqués Del Puerto – Tempranillo & Mazuelo – Espanja – 12cl

Strawberry sorbet L,G

creamy vanilla soup

35€

Wine assortment 16€

Menu IV

Small buckwheat blini L,G

Salted salmon, roe, sour cream and onions

Graf von Schönborn – Riesling – Germany  – 12cl

Grilled reindeer sirloin steak L,G

Potato purée, dark rosemary sauce, bacon beans, root vegetables and parsnip purée

 Heartland Dolcetto & Lagrein – Australia – 12cl 

Leipäjuusto with cloudberry jam L,G

Traditional North Ostrobothnia flat cheese stewed with cinnamon and cream

 

56€

Wine assortment 19€