Ravintola Hella
Vesta, coquina et vita
Menu I
Kermainen herkkutattikeitto L, G
Hapankermaa
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 12cl
Paahdettua lohta ja mascarponerisottoa L, G
Nantuakastiketta, punajuuripyreetä, palsternakkapyreetä, sadonkorjuun kasviksia,
rucolaa, versoja ja pestokastiketta
(sis. pähkinää)
Châteauneuf-du-Pape Domaine du Viex Lazaret –
Grenache Blanc, Bourboulenc, Clairette Blanc, Roussanne – Ranska – 12cl
Suklaakakkua L, G
Jäätelöä sesongin mukaan, marenkia sekä marjamelbaa
54,50€/hlö – Viinipaketti 23,40€
Menu II
Tattariblinit L, G
Kylmäsavustettua haukea, mätiä, ranskankermaa, punasipulia ja suolakurkkua
R3 Riesling – Saksa – 12cl
Karitsan ulkofileetä L (G)
Perunakroketit, punaviinikastiketta, pekonipapua, punajuuripyreetä, palsternakkapyreetä ja
sadonkorjuun kasviksia
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 12cl
Crème Brûlée L, G
Marjakompottia
62,00€/hlö – Viinipaketti 18,00€
Restaurant Hella
Vesta, coquina et vita
Menu I
Creamy cep soup L, G
Sour cream
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – France – 12cl
Roasted salmon and mascarpone risotto L, G
Nantua sauce, beetroot puree, parsnip puree, seasonal vegetables, arugula, sprouts and pesto
(contains nuts)
Châteauneuf-du-Pape Domaine du Viex Lazaret –
Grenache Blanc, Bourboulenc, Clairette Blanc, Roussanne – France – 12cl
Chocolate cake (L) G
Seasonal ice cream and berry sauce
54,50€ / Wine assortment 23,40€
Menu II
Buckwheat blinis L, G
Cold smoked northern pike, roe, sour cream, red onion and pickles
R3 Riesling – Germany – 12 cl
Spring lamb sirloin L (G)
Potato croquette, red wine sauce, bacon beans, beetroot puree, parsnip puree and seasonal vegetables
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italy – 12cl
Crème Brûlée L, G
Berry compote
62,00€ / Wine assortment 18,00€