Ravintola Hella
Vesta, coquina et vita
Menu I
Blini L, G
Siian mätiä, pikkelöityjä kasviksia ja créme fraîchea
50° Riesling – Saksa – 12cl
Ahventa ja rapumureketta L, G
Perunaduchesse, voi-fenkolikastiketta, glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 12cl
Mangosorbettia L, (G)
Mascarponevaahtoa ja tuillekeksiä
54,00€
Viinipaketti 19,90€
Menu II
Maa-artisokkakeittoa L, G
Omenaa ja hapankermaa
Peter Lehmann Layers – Gewürztraminer, Muscat, Sémillon, Pinot Gris – Australia – 12cl
Yrttivoissa paistettua poron sisäfileetä L, G
Perunaduchesse, tummaa riistakastiketta, pekoni-sienipaistosta,
glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – Ranska – 12cl
Suklaakakkua L, G
Jäätelöä sesongin mukaan, marjoja, marenkia sekä marjamelbaa
62,00€
Viinipaketti 20,60€
Restaurant Hella
Vesta, coquina et vita
Menu I
Blini L, G
Whitefish roe, pickled vegetables and créme fraîche
50° Riesling – Germany – 12cl
Perch filled with crab mousse L, G
Potato duchesse, butter-fennel sauce, glazed vegetables and parsnip puree
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – France – 12cl
Mango sorbet L, (G)
Mascarpone mousse and tuille
54,00€
Wine assortment 19,90€
Menu II
Creamy jerusalem artichoke soup L, G
Apple and sour cream
Peter Lehmann Layers – Gewürztraminer, Muscat, Sémillon, Pinot Gris – Australia – 12cl
Reindeer tenderloin sautéed in herb butter L, G
Potato duchesse, dark game sauce, fried bacon and mushrooms,
glazed vegetables and parsnip puree
Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – France – 12cl
Chocolate cake L, G
Seasonal ice cream, berries, meringue and berry sauce
64,00€
Wine assortment 20,60€