Ravintola Hella

Vesta, coquina et vita

 

Menu I

 

Blini L, G

Siian mätiä, pikkelöityjä kasviksia ja créme fraîchea

50° Riesling – Saksa – 12cl

 

 Ahventa ja rapumureketta L, G

Perunaduchesse, voi-fenkolikastiketta, glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 12cl

 

Mangosorbettia L, (G)

Mascarponevaahtoa ja tuillekeksiä

 

54,00€

 Viinipaketti 19,90€

 

Menu II

 

Maa-artisokkakeittoa L, G

Omenaa ja hapankermaa

Peter Lehmann Layers – Gewürztraminer, Muscat, Sémillon, Pinot Gris – Australia – 12cl

 

Yrttivoissa paistettua poron sisäfileetä L, G

Perunaduchesse, tummaa riistakastiketta, pekoni-sienipaistosta,

glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – Ranska – 12cl

 

Suklaakakkua L, G

Jäätelöä sesongin mukaan, marjoja, marenkia sekä marjamelbaa

 

62,00€

Viinipaketti 20,60€

 

Restaurant Hella

Vesta, coquina et vita

 

Menu I

 

Blini L, G

Whitefish roe, pickled vegetables and créme fraîche

50° Riesling – Germany – 12cl

 

 Perch filled with crab mousse  L, G

Potato duchesse, butter-fennel sauce, glazed vegetables and parsnip puree

Patriarche Bourgogne – Chardonnay  – France – 12cl

 

Mango sorbet L, (G)

Mascarpone mousse and tuille

 

54,00€

 Wine assortment 19,90€

  

Menu II

 

Creamy jerusalem artichoke soup L, G

Apple and sour cream

Peter Lehmann Layers – Gewürztraminer, Muscat, Sémillon, Pinot Gris – Australia – 12cl

 

Reindeer tenderloin sautéed in herb butter L, G

Potato duchesse, dark game sauce, fried bacon and mushrooms,

glazed vegetables and parsnip puree

 Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – France – 12cl

 

Chocolate cake L, G

Seasonal ice cream, berries, meringue and berry sauce

 

64,00€

Wine assortment 20,60€