Ravintola Hella
Vesta, coquina et vita
Menu I
Samettista kukkakaalikeittoa L, G
Paahdettua porsaankylkeä, hernepyreetä ja tryffeliöljyä
50° Riesling – Saksa – 12cl
Nieriää L, G
Paavolan siikliä, beurre blanc -kastiketta, glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 12cl
Suklaakakkua L, G
Jäätelöä sesongin mukaan ja marjamelbaa
54,00€
Viinipaketti 19,60€
Menu II
Mallasleipää ja graavisiikaa L,(G)
Siikliä ja ruohosipulikastiketta
50° Riesling – Saksa – 12cl
Yrttivoissa paistettua poron sisäfileetä L, G
Perunaduchesse, tummaa riistakastiketta, pekoni-sienipaistosta,
glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – Ranska – 12cl
Jogurttipannacotta L, G
Raparperisorbettia, marenkia ja sabayon-kastiketta
62,00€
Viinipaketti 21,50€
Alkuun
Etanat L, (G)
Valkosipulivoilla
13,50€
Gorgonzola-juustolla, ranskankermalla ja valkosipulivoilla
14,50€
50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€
Samettista kukkakaalikeittoa L, G
Paahdettua porsaankylkeä, hernepyreetä ja tryffeliöljyä
11,50€
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 16cl 14,60€
Graavisiikaa ja mallasleipää L,(G)
Paavolan siikliä ja ruohosipulikastiketta
13,50€
50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€
Hellan Bruschetta L, (G)
Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, salamia, rucolaa ja pestokastiketta
(sis.pähkinää)
10,50€
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€
Pääruoat
Arancinit tomaattikastikkeessa L, G
Glaseerattuja kasviksia, palsternakkapyreetä ja sitruuna-aiolia
24,90€
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€
50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€
Nieriää L, G
Perunaduchesse, beurre blanc -kastiketta,
glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
30,50€
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 16cl 14,60€
Pippuripihvi L, G
180g naudan ulkofileepihvi, friteerattua perunaa, kermaista pippurikastiketta,
glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
32,50€
La Celia Pioneer Malbec – Argentiina – 16cl 12,40€
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€
Yrttivoissa paistettua poron sisäfileetä L, G
Perunaduchesse, tummaa riistakastiketta, pekoni-sienipaistosta,
glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä
42,00€
Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – Ranska – 16cl 14,10€
Lihan alkuperä: Poro: Suomi – Nauta: Suomi/Australia – porsaanliha: Suomi
Jälkiruoaksi
Suklaakakkua L, G
Jäätelöä sesongin mukaan ja marjamelbaa
13,50€
Laborie Pineau – Pinotage – Etelä-Afrikka – 12,40€/8cl
(Tämä viini sisältää maitoproteiinia ja kananmunaa)
Jogurttipannacotta L, G
Puutarhamarjoja, marenkia ja sabayon-kastiketta
12,00€
Sansilvestro Dulcis Moscato d’Asti – Moscato – Italia – 8,00€/8cl
Jäätelö/sorbetti L, G
4,00€ pallo
Restaurant Hella
Vesta, coquina et vita
Menu I
Creamy cauliflower soup L, G
Roasted pork ribs, pea puree and truffle oil
50° Riesling – Germany – 12cl
Roasted char L, G
Legendary siikli potato from Paavola , beurre blanc sauce, glazed vegetables and parsnip puree
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – France – 12cl
Chocolate cake L, G
Seasonal ice cream and berry sauce
54,00€
Wine assortment 19,60€
Menu II
Malt bread with raw pickled whitefish L,(G)
Siikli potatoes and chives sauce
50° Riesling – Germany – 12cl
Reindeer tenderloin sautéed in herb butter L, G
Potato duchesse, dark game sauce, fried bacon and mushrooms,
glazed vegetables and parsnip puree
Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – France – 12cl
Yoghurt pannacotta L, G
Rhubarb sorbet , meringue and sabayon
64,00€
Wine assortment 21,50€
Starters
Escargots L, (G)
With garlick butter
13,50€
With Gorgonzola cheese, créme fraîche and garlick butter
14,50€
50° Riesling – Germany – 16cl 11,50€
Creamy cauliflower soup L, G
Roasted pork ribs, pea puree and truffle oil
11,50€
50° Riesling – Germany – 12cl
Malt bread with raw pickled whitefish L,(G)
Siikli potatoes and chives sauce
50° Riesling – Germany – 12cl
Hella’s Bruschetta L, (G)
Tomato sauce, mozzarella, salamia, arugula and pesto
(contains nuts)
10,50€
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€
Main courses
Arancinis L, G
Glazed vegetables, parsnip puree and lemon aioli
24,90€
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€
50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€
Roasted char L, G
Legendary siikli potato from Paavola , beurre blanc sauce, glazed vegetables and parsnip puree
30,50€
Patriarche Bourgogne – Chardonnay – France – 16cl 14,60€
Pepper steak L,G
180g beef sirloin steak, fried potatoes, creamy pepper sauce, glazed vegetables and parsnip puree
32,50€
La Celia Pioneer Malbec – Argentina – 16cl 12,40€
Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italy – 16cl 12,00€
Reindeer tenderloin sautéed in herb butter L, G
Potato duchesse, dark game sauce, fried bacon and mushrooms,
glazed vegetables and parsnip puree
42,00€
Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – France – 16cl 14,10€
Country of origin; Beef: Finland / Australia – Pork: Finland – Reindeer: Finland
Desserts
Chocolate cake L, G
Seasonal ice cream and berry sauce
13,50€
Laborie Pineau – Pinotage – South Africa – 12,40€/8cl
This wine contains milk protein and eggs
Yoghurt pannacotta L, G
Rhubarb sorbet , meringue and sabayon
12,00€
Sansilvestro Dulcis Moscato d’Asti – Moscato – Italy – 8,00€/8cl
Scoop of ice cream/Scoop of sorbet
4,00€