Ravintola Hella

Vesta, coquina et vita

Menu I

Samettista kukkakaalikeittoa L, G

Paahdettua porsaankylkeä, hernepyreetä ja tryffeliöljyä

50° Riesling – Saksa – 12cl

 

Nieriää  L, G

Paavolan siikliä, beurre blanc -kastiketta, glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

Patriarche Bourgogne – Chardonnay – Ranska – 12cl

 

Suklaakakkua L, G

Jäätelöä sesongin mukaan ja marjamelbaa

54,00€

 Viinipaketti 19,60€

 

Menu II

Mallasleipää ja graavisiikaa L,(G)

Siikliä ja ruohosipulikastiketta

50° Riesling – Saksa – 12cl 

 

Yrttivoissa paistettua poron sisäfileetä L, G

Perunaduchesse, tummaa riistakastiketta, pekoni-sienipaistosta,

glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – Ranska – 12cl

 

Jogurttipannacotta L, G

Raparperisorbettia, marenkia ja sabayon-kastiketta

62,00€

Viinipaketti 21,50€

 

Alkuun

Etanat L, (G)

Valkosipulivoilla

13,50€

Gorgonzola-juustolla, ranskankermalla ja valkosipulivoilla

14,50€

50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€

 

Samettista kukkakaalikeittoa L, G

Paahdettua porsaankylkeä, hernepyreetä ja tryffeliöljyä

11,50€

Patriarche Bourgogne – Chardonnay  – Ranska – 16cl 14,60€

 

Graavisiikaa ja mallasleipää L,(G)

Paavolan siikliä ja ruohosipulikastiketta

13,50€

50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€

 

Hellan Bruschetta L, (G)

Tomaattikastiketta, mozzarellajuustoa, salamia, rucolaa ja pestokastiketta

(sis.pähkinää)

10,50€

Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€

Pääruoat

 

Arancinit tomaattikastikkeessa  L, G

Glaseerattuja kasviksia, palsternakkapyreetä ja sitruuna-aiolia

24,90€

Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€

50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€

 

Nieriää  L, G

Perunaduchesse, beurre blanc -kastiketta,

glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

30,50€

Patriarche Bourgogne – Chardonnay  – Ranska – 16cl 14,60€

 

Pippuripihvi L, G

180g naudan ulkofileepihvi, friteerattua perunaa, kermaista pippurikastiketta,

glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

32,50€

La Celia Pioneer Malbec – Argentiina – 16cl 12,40€

Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€

 

Yrttivoissa paistettua poron sisäfileetä L, G

Perunaduchesse, tummaa riistakastiketta, pekoni-sienipaistosta,

glaseerattuja kasviksia ja palsternakkapyreetä

42,00€

Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – Ranska – 16cl 14,10€

Lihan alkuperä: Poro: Suomi – Nauta: Suomi/Australia – porsaanliha: Suomi

Jälkiruoaksi

 

Suklaakakkua L, G

Jäätelöä sesongin mukaan ja marjamelbaa

13,50€

Laborie Pineau – Pinotage – Etelä-Afrikka – 12,40€/8cl

(Tämä viini sisältää maitoproteiinia ja kananmunaa)

 

Jogurttipannacotta L, G

Puutarhamarjoja, marenkia ja sabayon-kastiketta

12,00€

Sansilvestro Dulcis Moscato d’Asti – Moscato – Italia – 8,00€/8cl

     

Jäätelö/sorbetti L, G

4,00€ pallo

 

Restaurant Hella

Vesta, coquina et vita

Menu I

Creamy cauliflower soup L, G

Roasted pork ribs, pea puree and truffle oil

50° Riesling – Germany – 12cl

 

Roasted char L, G

Legendary siikli potato from Paavola , beurre blanc sauce, glazed vegetables and parsnip puree

Patriarche Bourgogne – Chardonnay  – France – 12cl

 

Chocolate cake L, G

Seasonal ice cream and berry sauce

54,00€

 Wine assortment 19,60€

 

Menu II

Malt bread with raw pickled whitefish  L,(G)

Siikli potatoes and chives sauce

50° Riesling – Germany – 12cl

 

Reindeer tenderloin sautéed in herb butter L, G

Potato duchesse, dark game sauce, fried bacon and mushrooms,

glazed vegetables and parsnip puree

 Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – France – 12cl

 

Yoghurt pannacotta L, G

Rhubarb sorbet , meringue and sabayon

64,00€

Wine assortment 21,50€

 

Starters

Escargots L, (G)

With garlick butter

13,50€

With Gorgonzola cheese, créme fraîche and garlick butter

14,50€

50° Riesling – Germany – 16cl 11,50€

 

Creamy cauliflower soup L, G

Roasted pork ribs, pea puree and truffle oil

11,50€

50° Riesling – Germany – 12cl

 

Malt bread with raw pickled whitefish  L,(G)

Siikli potatoes and chives sauce

50° Riesling – Germany – 12cl

 

Hella’s Bruschetta L, (G)

Tomato sauce, mozzarella, salamia, arugula and pesto

(contains nuts)

10,50€

Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€

 

Main courses

Arancinis  L, G

Glazed vegetables, parsnip puree and lemon aioli

24,90€

Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italia – 16cl 12,00€

50° Riesling – Saksa – 16cl 11,50€

 

Roasted char L, G

Legendary siikli potato from Paavola , beurre blanc sauce, glazed vegetables and parsnip puree

30,50€

Patriarche Bourgogne – Chardonnay  – France – 16cl 14,60€

 

Pepper steak L,G

180g beef sirloin steak, fried potatoes, creamy pepper sauce, glazed vegetables and parsnip puree

32,50€

La Celia Pioneer Malbec – Argentina – 16cl 12,40€

Arancione Originale Ripasso – Corvina Veronese, Rondinella – Italy – 16cl 12,00€

 

Reindeer tenderloin sautéed in herb butter L, G

Potato duchesse, dark game sauce, fried bacon and mushrooms,

glazed vegetables and parsnip puree

42,00€

Château du Cartillon – Cabernet Sauvignon, Merlot – France – 16cl 14,10€

Country of origin; Beef: Finland / Australia – Pork: Finland – Reindeer: Finland

 

Desserts

Chocolate cake L, G

Seasonal ice cream and berry sauce

13,50€

Laborie Pineau – Pinotage – South Africa – 12,40€/8cl

This wine contains milk protein and eggs

 

Yoghurt pannacotta L, G

Rhubarb sorbet , meringue and sabayon

12,00€

Sansilvestro Dulcis Moscato d’Asti – Moscato – Italy – 8,00€/8cl

 

Scoop of ice cream/Scoop of sorbet

4,00€